Soul Body Fusion®

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van emoties, trauma’s, pijnlijke levenservaringen,verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd.

Soul Body Fusion is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

soul Body Fusion

Hoe werkt het?

Een Soul Body Fusion sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Bij een sessie zit je tegenover mij in een stoel en word je door mij omringd met het Soul Body Fusion energieveld.

Tijdens de fusies begint je lichaam te resoneren of synchroniseren met de hogere frequentie van je ziel en komt er mee in harmonie. Dit proces wordt een Soul Body Fusion genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Na de sessie voelen veel mensen zich positiever, meer ontspannen, energieker en meer in contact met hun eigen kracht.  Een Soul Body Fusion helpt om meer licht en bewustzijn in je lichaam vast te houden.

Ervaringen

Renée begon bij de SBF te bibberen en schokken met haar lichaam. Ze voelde haar ziel weer in balans komen met haar lichaam. Ze omschreef de sessie als een heerlijk gevoel.

Cathy kon al jaren niet goed slapen. Vier uur slaap per nacht was voor haar heel gewoon.  Na 1 sessie sliep ze weer de hele nacht door. Ik moet er wel bij zeggen dat ze ook homeopatische middelen ging slikken die helpen bij het slapen. Maar deze middelen had ze eerder geprobeerd en werkten toen niet. Na twee weken begon ze weer slechter te slapen en was ze gestopt met de homeopatische middelen . Ik gaf haar nog een SBF sessie en de nacht erop sliep ze weer heerlijk. Ook merkt ze dat er meer dingen in haar leven veranderen. Ze kiest meer voor zichzelf en voor de dingen die goed zijn voor haarzelf.

Mijn eigen ervaring met SBF is dat ik in eerste instantie eigenlijk niet kan geloven dat een simpele methode als SBF echt werkt. Maar als ik met een sessie bezig ben, voel ik vaak wat er bij de ander gebeurt. Dit gevoel check ik bij de ontvanger en dan kunnen we duiden welk proces er gaande is en waar dit mee te maken heeft. Prachtig! Steeds meer raak ik vertrouwd met SBF en durf ik te vertrouwen op mijn intuïtie: mijn helder weten en helder voelen. Dus SBF helpt mij ook met mijn eigen ontwikkeling en bewustzijn.

Jonette Crowley

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren.
Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness, een organisatie die zich wijdt aan spirituele bewustzijnsontwikkeling, het ontwaken van het bewustzijn.

Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld. Ze is een moderne mystica, met de gave van helderziendheid, healing, en de unieke capaciteit om energieën vast te houden waardoor anderen hun spirituele waarheden kunnen ervaren. Vanaf eind jaren 1980 ontving en deelde ze teachings van haar gidsen: White Eagle en Mark. Geleid en geïnspireerd door haar gidsen geeft Jonette workshops en retraites in spirituele groei in de VS en Europa.

Ze heeft heel veel gereisd — naar meer dan 60 landen, en ze leidt spirituele avontuurlijke reizen naar bijzondere en heilige plaatsen

Jonette heeft 2 boeken geschreven: De Adelaar en de Condor en Soul Body Fusion (beiden vertaald in het nederlands). Haar openhartige en bezielde beschrijving van haar reizen en de daarmee verbonden innerlijke reizen maakt het lezen tot een diep energetische ervaring.
Voor meer informatie over reizen, workshops, doorlopende cursussen via internet of teleconferenties, cursussen via CD, gratis meditaties, sessies met White Eagle   www.jonettecrowley.com

Ik heb Soul Body Fusion geleerd van Arno van Dijk. Hij geeft in het hele land cursussen op verzoek ook thuis (bij voldoende deelname). Zijn praktijk is gevestigd in Driel (nabij Arnhem). Maar hij komt meestal ook één keer per jaar naar Friesland om SBF te geven. Ook volg ik regelmatig groeimiddagen bij Arno van Dijk.