Over Mirjam de Gier

Mirjam de GierMijn naam is Mirjam de Gier. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

In 2005 ben ik in aanraking gekomen met Reiki. Ik had fysieke klachten en had wel eens van Reiki gehoord en besloot dit eens te proberen. Na één behandeling wist ik waar mijn klachten vandaan kwamen en konden ze ook oplossen. Ik vond dit zo krachtig dat ik besloten heb om dit zelf te leren. Ik heb de cursus Reiki 1 en 2 gevolgd. Regelmatig ging ik ook naar Reiki oefenavonden. In februari 2017 heb ik de workshop Soul Body Fusion gevolgd. Beide methoden zijn goed in te zetten om je zelf herstellend vermogen van je lichaam (weer) te activeren. Hierdoor verdwijnen klachten en kun je weer gelukkig zijn.

In 2014 kreeg ik het gevoel dat ik niet echt gelukkig werd van het werk wat ik deed bij de gemeente. Door onder andere mijn opleiding tot transpersoonlijke coach bij de School voor Bewust Zijn van Elisabeth de Koning ontdekte ik dat ik gelukkig word als ik werkelijk contact heb met mensen. Toen heb ik mijn baan opgezegd en ben mijn hart gaan volgen: ik ben een praktijk begonnen waarbij ik mensen help om gelukkig(er) te worden. Ik heb geleerd om tevreden te zijn met mezelf en de kracht te voelen van de verbinding als onderdeel van het grotere geheel. Door meer bewust te ZIJN, zie ik steeds meer dingen om me heen waar ik gelukkig van wordt. En ik wil graag andere mensen helpen om dit geluk ook te ervaren.

Reiki was voor mij de start van mijn (spirituele) ontwikkeling. Na mijn opleiding Reiki heb ik ook verschillende andere opleidingen en cursussen gevolgd, zoals:

Mijn praktijk is gevestigd aan huis in Harich in het zuidwesten van Friesland. Harich is gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen vlakbij Balk, Woudsend en Lemmer. Ik houd er van om te zeilen op de Friese meren en te wandelen met hond Jippe in de Gaasterlandse bossen. Hiernaast sport ik ook graag.

Wil je ervaren wat Reiki/Soul Body Fusion voor jou kan doen? Neem contact met mij op om een afspraak te maken: mirjam@bewustkrachtig.nl of tel. 06031770961.


Reviews
“Ik geniet weer van het leven”
Al een aantal jaren had ik het gevoel dat de verhouding tussen mijn werk- en privéleven niet meer optimaal in balans was. Als alleenstaand vader van drie kinderen en een drukke baan in een ander deel van het land, merkte ik steeds vaker dat mijn geweten begon te knagen ten aanzien van mijn kinderen, werk en nieuwe relatie. Hoewel ik mij ervan bewust was dat de balans in mijn leven alleen terug kon komen door het maken van (ingrijpende) keuzes, lukte het me niet om zelf de knoop door te hakken. Mirjam de Gier heeft mij geholpen deze keuzes uiteindelijk wél te maken. Haar aanpak in de gesprekken en oefeningen hebben mij enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes, zonder dat ik het gevoel had dat ik in een bepaalde richting werd geduwd. Ik geniet nu meer dan ooit van het leven en heb de rust teruggekregen waarnaar ik zo verlangde.
Stefan

“De sessies hebben mij verlichting gebracht”
Onbevangen ben ik naar de sessies van Mirjam gegaan. Deze vonden plaats in haar praktijkruimte te Harich, een prettige warm aanvoelende omgeving.Op een rustige maar duidelijke wijze legde Mirjam mij uit wat ik eventueel kon verwachten.Verrast was ik te mogen ervaren dat er voor mij veel “oud” zeer was oa. uit mijn vroege jeugdjaren. Een bijzondere emotionele ervaring, waarin Mirjam mij op een rustige begripvolle wijze begeleidde. Geen tijdsdruk, maar alle tijd nemende, zodat ik e.e.a. kon verwerken. Aan het eind van de sessie mocht ik een kaart trekken, waarvan de betekenis door Mirjam werd uitgelegd.Nu een paar weken later kan ik oprecht zeggen dat ik veel baat heb gehad bij haar sessies. Deze hebben mij verlichting gebracht en mij doen realiseren wie ik als persoon ben en hoe ik in het leven sta! Dank je wel Mirjam, dat ik dit dankzij jouw bijzondere/ professionele begeleiding mocht ervaren.Lieve groet,
Renée