shadow

Soul Body Fusion®

soul body fusion

soul body fusionVoel je je soms alsof je ziel en lichaam niet helemaal synchroon lopen? Voel je je niet geaard of niet volledig aanwezig? Wéét je dat je meer energie en vitaliteit zou moeten hebben, maar krijg je het niet voor elkaar?

We hebben allemaal een ziel,  maar we zijn vaak niet in staat om het volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leven dan ons leven met de lichten half aan. De frequenties van onze ziel en die van ons lichaam zijn meestal verkeerd afgestemd. Dit gebeurt door trauma’s in het leven, misbruik en negatieve emoties. Onze ziel verlangt ernaar om volledig in je lichaam te zijn.

Kun je je voorstellen hoe het voelt als de frequenties van je ziel en je lichaam volledig en permanent zijn samengevoegd, zoals ze zijn bedoeld? Ervaar dit en kom langs voor een Soul Body Fusion® sessie. Met Soul Body Fusion® helpen we onszelf om écht in ons lichaam thuis te komen.

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie, kan ik je aura en chakra’s in balans brengen, zodat je energie weer kan gaan stromen. Dit geeft verlichting en ontspanning, je komt meer in balans, de energie gaat beter stromen en je krijgt meer contact met jezelf.
Om de ziel volledig met het lichaam te versmelten zijn drie Soul Body Fusion® sessie nodig. De eerste sessie is een verkenning, een week later volgt de tweede sessie, deze geeft verdieping en drie weken na de eerste sessie volgt de verankering in de derde sessie. Een sessie duurt ongeveer drie kwartier. De sessies kunnen ook op afstand worden gegeven. Maar ik heb de voorkeur om in elk geval de eerste sessie live te doen.

 

Jonette-CrowleyOver Jonette Crowley
Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren. Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness, een organisatie die zich wijdt aan spirituele bewustzijnsontwikkeling, het ontwaken van het bewustzijn. Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld.
Jonette heeft 2 boeken geschreven: De Adelaar en de Condor en Soul Body Fusion (beiden vertaald in het nederlands). Haar openhartige en bezielde beschrijving van haar reizen en de daarmee verbonden innerlijke reizen maakt het lezen tot een diep energetische ervaring.
Voor meer informatie over reizen, workshops, doorlopende cursussen via internet of teleconferenties, cursussen via CD, gratis meditaties, kijk op:  www.jonettecrowley.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *